За нас

Кратко въведение

  Xiamen Realho Stone Co., Ltd. е професионална каменна компания, която е специализирана в мрамор , гранит и кварцови материали.

Ние събираме ресурс за кариери на камъни от 1997 г. Със собствените си кариери, фабрика и износител компания Realho Stone би могла да достави на нашите клиенти плоча , плот , плочки / изрязани по размер , павета камък , мозайка и др.

Фирмата разполага с група от опитен мениджърски и технически персонал, инспектори и професионален екип за продажби износители, които могат да предоставят висококачествени продукти и професионални услуги за клиентите.

  

Фабрика

Realho Stone притежава професионален камънен завод, с заеманата площ от над 46 000 м2 и около 200 технически работници. Заводът е оборудвал 18 комплекта машини за рязане на блок, 14 комплекта вносна инфрачервена тример за нарязани плочи в плочки, 6 комплекта машини за профилиране с ЦПУ за каменни граници и ръбове на плота, резачка за дъгови струни за колони и машини за водна струя и т.н.

Ø Покрита площ за обработка на растения (SQM) ----- 25 000 SQM

Ø Обща площ на преработвателното предприятие (SQM) ------ 39 000 SQM

Ø Производствен капацитет / месец ----------- 75 000 SQM - 150 000 SQM (MAX)

Ø Фабрично сертифициране по ISO и други сертификати (Моля, уточнете) ---- ISO 9001, ISO 14001 & OHSAS 18001 Сертификати

Ø Да се разреши проверка / отхвърляне от клиенти, които изпитват суха полагане, прилагайки импрегниращо опаковане и етикетиране? --- Да, приемаме клиентска проверка

Ø Да се разреши ли на международните инспектори по качеството да извършват проверка на качеството? напр. SGS --- Да, ние също приемаме международен инспектор по качеството и таксата за инспекция се покрива от вашата уважавана компанияМашини (без бройки)
* Блок резак
- Gang Saw 3
- Трион с циркуляр 10
- Тел трион 2
* Полска машина 8
* Мостови резачки с Infra Red 15
* Пламна машина 2
* Машина Bush Hammer 1
* Машина за рязане с водна струя 12
* Гравираща машина 2
* Калибрираща машина 3
* Машина за разделяне 14
* Автоматична машина за полиране на формоване 3
* NC машина за оформяне 5   Семинари


Работилница за мраморни изделия (плоча, плочка, разкроена по размер, стълбище)

Работилница за гранитни продукти (плоча, плочка, разкроена по размер, стълбище)

Работилница за кварцови продукти (плоча, плочка, разкроена по размер)

Работилница за плот (гранит, мрамор, кварц)

Работилница за ландшафтен камък (куб камък, павета, керемид, гъбен камък, камъче камъче)

Работилница за продукти със специална форма (бордюр, колона, копнеж)

Работилница за мозайка и мозайка с водна струя

Работилница за надгробния камък

Продукти

кариера


Предшествениците на Реалхо бяха първите, които започнаха добив на камъни на местно ниво. За търсене на стабилни и висококачествени каменни материали и за намаляване на взаимодействащите връзки, ние поддържаме кариери от ,,,,, и.

В, ние рудник и две кариери, Imperial златен мрамор и нов G603 гранит.

  Императорски златен мрамор


Imperial Gold Marble е нашата ексклузивна експлоатация на кариерата, която е впечатлена от уникалната си текстура от златна мрежа и блестящ цвят.

Притежаваме земя за кариера над 700 000 м2, блокови резерви над 80 000 000 м3 и месечна експлоатация над 5 000 м3.

Imperial Gold показва „Кралски и аристократични характеристики“, които са идеално идеални за дизайна на хотела и висок клас декорация на сгради.


  Нов гранит G603


Общата инвестиция на New G603 Central Stone Circular Economy Industrial Park е 25 милиарда RMB. Общото планиране е 1,333,000M2.

Предлага се в излъскан, шлайфан, пламтящ, втулен с буш, античен, пясъчен, водна струя, естествен сплит, ананас и др.

Новият G603 се използва диво за големи плочи, малки плочи, плочки, разкроени по размер, стъпки и ризери, бордюрен камък, блокчета, надгробен камък, ръчно изработени колони и куб камък и др.

Продукти и проект

С цялата производствена линия можем да ви доставим кварцови плочи и кварцови плотове; мраморни плочи, мраморни плочки, мраморни плотове, мраморни колони, мраморни стълби, мраморни мозайки, мраморни модели; гранитни плочи, гранитни плочки, гранитни плотове, гранитни колони, гранитни стълби, гранитни павета, гранитни надгробни плочи и специални оформени продукти за строителни проекти, особено за хотелски, търговски и жилищни приложения.


производство


Нашата продукция включва: рязане на блок, четкане, полиране на плочи, рязане на плочки, друга обработка, оформление, проверка на качеството, опаковане и зареждане.


Ø   Избрани материали - Според мостри на клиенти или предоставени снимки, ние ще изпратим професионален работник, който да избере блокове и да намери блокове, за да отговори на исканията на клиента за цвят и модел.

Ø   Разрязване на блокове триони - Блокове, нарязани на груби плочи с необходима дебелина (обикновено с дебелина 10 mm, 16 mm, 20 mm или 30 mm) или нарязани на малки блокове от Gang Saw Machines.

Ø   Полиране - Това ще направи дебелината, плоскостта и полирането на лекотата на плочите, за да се постигнат изисквания за качество. Чрез полирането камъните ще покажат своя цвят, модел и блясък.

Ø   Изрязване по размер - Чрез инфрачервена машина за рязане плочите се нарязват до необходимия размер.

Ø   Допълнителна обработка - Освен по-горе стъпки на обработка, някои продукти се нуждаят от допълнителна обработка, като например полирани ръбове, скосени ръбове и пробити отвори и т.н.

сертифициране

Нашите продукти се произвеждат в съответствие с международния стандарт за качество. И нашите продукти са сертифицирани от органите на властта.

Екип и изложба

С 20-годишен опит в изграждането на камък и поддържане на нашите отлични стандарти както в качеството, така и в обслужването,

Realho камък печели престижна и висока репутация сред клиентите.

Екипът на Realho Stone е ангажиран с принципа на нашата услуга „Credibility Supreme, Quality Oriented“,

което кара Realho stone да бъде вашият достоверен бизнес партньор.