G302 Черно сиви негърни гранитни плочи Santiago

G302 Черно сиви негърни гранитни плочи Santiago

1: Цвят на гранит: Greyr
2: Гранитен артикул: G302 Черен негър Сантиаго Гранитни плочи
3: Orignial: Китай
4: MOQ: 50 SQM
5: Размер: 2400UPX1200UPX18 / 20/30 мм
6: Марка: Xiamen Realho Stone Co., Ltd.

Информация за продукта

Снимки на продукцията на Realho Stone


Каменната плоча G302 Black Negro Santiago принадлежи към популярния китайски гранит. Очевидно е, че този материал с наситено черен цвят за фон. В допълнение, това не е просто просто чисто черно, там с големи и хубави бели вени. Знаем, че най-популярният мраморен камък с толкова красиви вени, но този китайски гранит също с хубав външен вид. В Китай това снабдяване с материали е в голямо количество и стабилно сега. Ако търсите сив гранит с красиви вени, този материал е много добър избор.


Всъщност този камък от негър Сантиаго Гранит също с други популярни имена. Като G302 гранит, Nero Acapulco Granite, Negro Santiago Gneiss, Nero Santiago, Neu Lavendel, Negro Santiago, Negro Santiago stone, Landscape grey, и сив ландшафтен гранит и др. В допълнение, той също с много добро качество също. Например материалът с плътност 2,74 g / cm3, там също с много висока твърдост. Можем да го използваме за популярни каменни проекти на закрито и на открито. Nero Santiago Granite е популярен и уникален каменен материал от Китай. Цветът попада между сивото и черното, което разкрива европейски класически дъх. Притежава правите и вълнообразните линии поради различните начини на рязане с всякакъв вид финиши, полирани, изтласкани, пламнали, пясъкоструещи, зашивани с храсти, изсечени, четени и др.


Горещо за избор на висококачествен Nero Santiago Granite за проекта. Както знаем този материал принадлежи на китайския гранит , цената с предимства. В допълнение, този материал също с качествени предимства. Когато избираме този продукт, трябва да сме сигурни, че суровите блокове са с добро качество. Не може с никакви пукнатини линии или други промени в цвета. По принцип този материал с много чиста повърхност.

Тази кариера Nero Santiago Granite е стабилна доставка сега. Клиентите могат да го използват за големи проекти. По този начин много каменни фабрики, които могат да ги нарязват на продукти с различни размери и форми. Важното е купувачът да се увери, че доставчиците с богат опит и следпродажбено обслужване.

g302 дървени зърнени черни гранитни плочи

Китай озеленяване на вените гранит

Гранит Nero Acapulco

гранитни плочи nero santiago

Описание на продукцията на Realho StoneИме на продукта Евтин неров черен гранит
повърхност Полиран, пренаситен, пламнал, четен, Буш чукан, пясъчен, сплит и т.н.


Наличен размер
Малки плочи: 2400up x 1000up x 20 / 30mm
Cut по размер:

300x300mm, 600x600mm, 300x600mm, 300x900mm, 1200x600mm, потребителски размери,
дебелина 15/20/30 мм и т.н. 900x200x25mm, вдлъбнати 10 mm на върха от повърхността на плоча с дебелина 25 mm. 500мм вдлъбнат радиус.
употреба Декорация на закрито / на открито, за под или стена, плотове, плотове за суета
MOQ Малките пробни поръчки са добре дошли.


Гранитни плочиГранитни плочкиГранитни плотовеГранитни върхове Vanity

За нас на Realho Stone

Защо да изберете Realho Stone

Информация за компанията на Realho Stone


Завод за фабрики и плочиСвържете се с нас на Realho Stone

12346.jpgКсиамен Реалхо Стоун Ко ООД

Ms.Winnie

Имейл: Sales008@realho.com

Cell / Whatsapp: 86-18850050013Hot Tags: g302 черни сиви негърни сантиаго гранитни плочи Китай, доставчици, производители, цена, евтини
Един чифт:Чайник от натурален гранит от камък Следваща:Боядисани червени гранитни плочи

Запитване

You Might Also Like