Nature Stone Cinerar Urns

Nature Stone Cinerar Urns

Погребалните урни (наричани още цинерарни урни и погребални урни) са били използвани от много цивилизации. След смъртта труповете се кремират, а пепелта се събира и поставя в урна. Грънчарски урни, датирани от около 7000 г. пр. Н. Е., Са открити в ранен обект на Джиаху в Китай, където са открити общо 32 гробни урни [1], а други ранни находки са в Лаогуантай, Шанси. [2] Има над 700 гробни урни, открити над районите на Янгшао (5000-3000 г. пр. Н. Е.) И съдържащи над 50 разновидности по форма и форма. Погребалните урни са били използвани главно за деца, но и спорадично за възрастни. Културата на Урнфийлд (около 1300 г. пр. Н. Е. - 750 г. пр. Н. Е.), Култура от късната бронзова епоха на централна Европа, получава своето име от големите си гробища на погребения на урна. Откриването на погребение на урна от бронзова епоха в Норфолк, Англия, подтикна сър Томас Браун да опише намерените антики. Той разширява изследването си, за да изследва погребалните и погребалните обичаи, древни и сегашни, и го публикува като Hydriotaphia или Urn Burial (1658). В древна Гърция кремацията е била обичайна, а пепелта обикновено се поставя в боядисана гръцка ваза. По-специално лекитосът, форма на ваза, се използва за държане на масло при погребални ритуали. Римляните поставили урните в ниша в колективна гробница, наречена колумбарий (буквално, гълъб). В интериора на гълъб обикновено има ниши за домашни гълъби. Кремационните урни също се използват често в ранната англосаксонска Англия и в много предколумбови култури. В някои по-късни европейски традиции, царско сърце, а понякога и други органи, могат да бъдат поставени в една или повече урни след смъртта му, както се случи с крал Ото от Бавария през 1916 г. и погребани на друго място от тялото, за да символизира особена обич към мястото от заминалите.

Информация за продукта


Още снимки на продукти

Nature Stone Cinerar Urns

black&grey urns.jpg

За историята на цинералните урни


Погребалните урни (наричани още цинерарни урни и погребални урни) са били използвани от много цивилизации. След смъртта труповете се кремират,
а пепелта се събира и поставя в урна. Грънчарски урни, датирани около 7000 г. пр. Н. Е., Са открити в ранен обект на Джиаху в Китай,
където са открити общо 32 гробни урни [1], а други ранни находки са в Лаогуантай, Шанси. [2] Има около 700 гробни урни
изкопани в зоните Янгшао (5000-3000 г. пр. н. е.) и се състоят от над 50 разновидности по форма и форма. Погребалните урни са били използвани главно за деца, но и спорадично за възрастни.

Културата на Урнфийлд (около 1300 г. пр. Н. Е. - 750 г. пр. Н. Е.), Култура от късната бронзова епоха на централна Европа, получава своето име от големите си гробища на погребения на урна. Откриването на погребение на урна от бронзова епоха в Норфолк, Англия, подтикна сър Томас Браун да опише намерените антики. Той разширява изследването си, за да изследва погребалните и погребалните обичаи, древни и сегашни, и го публикува като Hydriotaphia или Urn Burial (1658).

В древна Гърция кремацията е била обичайна, а пепелта обикновено се поставя в боядисана гръцка ваза. По-специално лекитосът, форма на ваза, се използва за държане на масло при погребални ритуали. Римляните поставили урните в ниша в колективна гробница, наречена колумбарий (буквално, гълъб). В интериора на гълъб обикновено има ниши за домашни гълъби. Кремационните урни също се използват често в ранната англосаксонска Англия и в много предколумбови култури.

В някои по-късни европейски традиции, царско сърце, а понякога и други органи, могат да бъдат поставени в една или повече урни след смъртта му, както се случи с крал Ото от Бавария през 1916 г. и погребани на друго място от тялото, за да символизира особена обич към мястото от заминалите.


Нашите цинерални урни са изработени от естествен мрамор и гранит, както с добро качество, така и с конкурентна цена

високо ценена от дилърите. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако се интересувате, без значение дали на едро или на дребно, това е добре дошло тук.


blue urns.jpg
red urns.jpg
honye onyx urns.jpg

Нашите предимства:

1) собствена фабрика
2) професионален дизайнерски екип и опитни работници
3) безплатни проби
4) отлично следпродажбено обслужване


Описание на продукта


1.Име на продукта: естествени камъни, цинерарни урни

2.Stone Материал: естествен мрамор, гранит или изкуствен камък

3.Цвят: бял, жълт, черен, син, сив, червен, кафяв, зелен и т.н.

4.Finish: полирани.

5.Размер: 18 * 20см, 22,5 * 23см или персонализиране според размера, който сте предоставили,

6. Опаковане: картонена опаковка + здрави фумигирани дървени щайги.

7.MOQ: можем да приемем на едро и на дребно.но ограничение за количество.Но ако количеството е повече от контейнер, можем да ви дадем отстъпка.

8. Срок на плащане: 30% депозит от T / T, 70% баланс при вида на копието B / L


Опаковка и доставка


包装装柜.jpg


主营产品超链接1_011.jpg
主营产品超链接1_022.gif
主营产品超链接1_033.gif
主营产品超链接1_044.gif

Защо ние

1 . Продукти

产品.jpg

С цялата производствена линия можем да ви доставим кварцови плочи и кварцови плотове; мраморни плочи, мраморни плочки, мраморни плотове, мраморни колони, мраморни стълби, мраморни мозайки, мраморни модели; гранитни плочи, гранитни плочки, гранитни плотове, гранитни колони, гранитни стълби, гранитни павета, гранитни надгробни плочи и специални оформени продукти за строителни проекти, особено за хотелски, търговски и жилищни приложения.

2. Производство

生产.jpg

Нашата продукция включва: рязане на блок, четкане, полиране на плочи, рязане на плочки, друга обработка, оформление, проверка на качеството, опаковане и зареждане.


3. Сертификати

证书1.jpg

Нашите продукти се произвеждат в съответствие с международния стандарт за качество. И нашите продукти са сертифицирани от органите на властта.

Нашата фабрика и продукти са одобрени от ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, SGS, SASO и др.


4. Изложби

展会12.jpg

Всяка година участваме в най-големите и най-професионални каменни панаири в света, за да представяме нашата компания, да промотираме новите си продукти и да обсъждаме по-нататъшно бизнес сътрудничество с клиентите.


5. Порфесионен екип

Team Realho Stone

Xiamen Realho Stone Co., Ltd. разполага с професионален екип по продажбите, който може да достави на нашите клиенти 24 часа онлайн услуга. Нашите добри чужди езикови способности, професионални каменни знания и години опит износ са високо оценени от нашите клиенти.

Екипът на Realho Stone се ангажира с нашия принцип на обслужване " Credibility Supreme, Quality Oriented" , който задвижва Realho камък за вашия кредитен бизнес партньор.


Още продукти

大理石产品超链接_01.jpg
大理石产品超链接_02.jpg
大理石产品超链接_03.jpg
大理石产品超链接_04.jpg


花岗岩产品超链接_01.jpg
花岗岩产品超链接_02.jpg
花岗岩产品超链接_03.jpg
花岗岩产品超链接_04.jpg


Завод за фабрики и плочи


Свържете се с нас  

12346.jpg

Ксиамен Реалхо Стоун Ко ООД

Г-жа Пърл Лий

Тел: 86-592-8326666 Факс: 86-592-8327777

Имейл: Sales@realho.com http://www.top-marble-granite.com www.realho.com

Cell / Whatsapp: 86-18850050013

Добавяне: Блок 8F, Yongtongchang Blad, No.388 Jiahe Road, Xiamen China


Добре дошли да закупите висококачествени и чисти естествени естествени каменни урни от Realho Stone, който е добре известен като един от водещите производители и доставчици в Китай. При стриктна система за контрол и управление на качеството, собственият ни професионален завод за камъни ще ви предложи най-качествените каменни урни за природата на евтина цена.
Hot Tags: природа камък цинерарни урни Китай, доставчици, производители, цена, евтини
Един чифт:Полша гранитни надгробни плочи Следваща:Надгробният камък на надгробния камък на ангела

Запитване

You Might Also Like