Природа Lava Pumice Stone

Природа Lava Pumice Stone

Pumice се създава, когато супернагрята скала с високо налягане е насилено изхвърлена от вулкан. Необичайната пенеста конфигурация на пемза се случва поради едновременно бързо охлаждане и бързо намаляване на налягането. Понижаването на налягането създава мехурчета, като понижава разтворимостта на газове (включително вода и CO2), които се разтварят в лавата, причинявайки газовете бързо да се разтварят (като мехурчетата CO2, които се появяват при отваряне на газирана напитка). Едновременното охлаждане и намаляване на налягането замръзва мехурчетата в матрица. Изригванията под вода бързо се охлаждат и създаденият голям обем пемза може да представлява опасност за превоз на товарни кораби.

Информация за продукта

Production Description of Realho Stone

Природа Lava Pumice StoneNature Lava Pumice Stone е създаден, когато свръхнагрята скала с високо налягане е силно изхвърлена от вулкан.


Black pumice aggregates.jpgНеобичайната пенеста конфигурация на пемза се случва поради едновременно бързо охлаждане и бързо намаляване на налягането. Понижаването на налягането създава мехурчета чрез понижаване на разтворимостта на газове (включително вода и CO2)
който се разтваря в лавата, причинявайки газовете бързо да се разтварят (като мехурчетата CO2, които се появяват при отваряне на газирана напитка). Едновременното охлаждане и намаляване на налягането замръзват мехурчетата в матрица. Изригванията под вода бързо се охлаждат и създаденият голям обем пемза може да представлява опасност за превоз на товарни кораби.


Pumice е съставена от силно микровезикуларно стъкло пирокластично с много тънки, полупрозрачни стени от мехурчета от екструзивна магматична скала. Обикновено е, но не изключително
от силициев или фелсичен до междинен състав (напр. риолит, дацит, андезит, пантеллерия, фонолит, трахит), но са известни базалтови и други състави.

Pumice е обикновено блед на цвят, вариращ от бял, кремав, син или сив, до зелено-кафяв или черен. Той се образува, когато вулканичните газове, които се разтварят от вискозна магма, образуват мехурчета, които остават във вискозната магма, докато се охлажда до стъклото. Pumice е често срещан продукт на експлозивни изригвания (Plinian и ignimbrite-образуващи) и често образува зони в горните части на силициевите лави. Pumice има порьозност 64–85% по обем и плава по вода, вероятно години наред, докато в крайна сметка не бъде замърсена и потъне.

употреби

Pumice е много лек, порест и абразивен материал и се използва от векове в строителството и индустрията за красота, както и в ранната медицина.
Използва се и като абразив, особено в лакове, гумички за моливи, както и при производството на измити с камъни дънки. Pumice се използва и в ранната букмейкърска индустрия за приготвяне на пергаментова хартия и кожени връзки. [22] Има голямо търсене на пемза, особено за филтриране на вода, задържане на химически разливи, производство на цимент, градинарство и все по-често за индустрията за домашни любимци. Добивът на пемза в чувствителни към околната среда райони беше под по-строг контрол, след като подобна операция беше спряна в американския щат Орегон, в Rock Mesa, в южната част на пустинята „Три сестри“.Nature Lava Pumice Stone има червено, черно, бяло, сиво и т.н. Цветовете варират в теглото, а употребите варират. Това е богата на газ стопилка, разпръсната във въздуха, за да се кондензира, съдържащият се в нея газ набъбва и изтича, оставяйки пори, образувайки вид на шлака, черен, тъмнокафяв, а порите често са неправилни, кръгли и продълговати, т.е. и размерът й варира от няколко милиметра до 10 сантиметра и се разпределя около кратера.

Предлага се в различни размери, т.е. 0,5-2 см, 2-3 см, 2-4 см и 3-5 см.

主营产品超链接1_011.jpg
主营产品超链接1_022.gif
主营产品超链接1_033.gif
主营产品超链接1_044.gif大理石产品超链接_01.jpg
大理石产品超链接_02.jpg
大理石产品超链接_03.jpg
大理石产品超链接_04.jpg


花岗岩产品超链接_01.jpg
花岗岩产品超链接_02.jpg
花岗岩产品超链接_03.jpg
花岗岩产品超链接_04.jpg


Фабричен&усилвател; Плочи видео складContact Us of Realho Stone

12346.jpg

Ксиамен Реалхо Стоун Ко ООД

Г-жа Пърл Лий

Тел: 86-592-8326666 Факс: 86-592-8327777

Имейл: Sales@realho.com

Клетка / Whatsapp: 86-18850050013

Добавете: Блок 8F, Yongtongchang Blad, No.388 Jiahe Road, Xiamen China


Hot Tags: природа лава пемза, Китай, доставчици, производители, цена, евтино
Един чифт:Черен камък за калдъръм от гранит Следваща:Евтини гранитни павета за вътрешен двор

Запитване

You Might Also Like