Дизайн на жълт пясъчник

Дизайн на жълт пясъчник

Материал: Естествен мрамор Цвят: Бяло черно бежово MOQ: 50 m 2 Xiamen Realho Stone Co., Ltd

Информация за продукта

Дизайн на жълт пясъчник


Пясъчникът е вид утаечна скала, образувана главно чрез циментиране на различни пясъчни зърна, с диаметър на зърното 0,05-2 мм, където съдържанието на пясъчно зърно е по-голямо от 50%, структурата е стабилна, обикновено светлокафява или червена , съдържащи главно силиций, калций, глина и окислително желязо. Повечето пясъчници са съставени от кварц или фелдшпат.


Пясъчникът е вид висококачествен естествен камък без светлинно замърсяване и радиация, който няма радиоактивна вреда за човешкото тяло.Той е влагоустойчив, нехлъзгащ, звукопоглъщащ, поглъщащ светлината, безвкусен, без радиация, не избледняващ, топъл през зимата и прохладен през лятото, топъл и елегантен; в сравнение с дървесината, тя не се напуква, деформира, не гние или избледнява.Монтажът на продукта е прост, стига мраморното лепило да се използва за фиксиране на скулптурата на стената, продуктът може да бъде органично свързан с декорацията на дърво, пространството за моделиране на фона е по-перфектно, а традиционната инсталация за камък е сложно и разходите за инсталиране са намалени.Украсената къща може да бъде директно инсталирана на стената без добавяне на други процеси и боя.


Пясъчникът е най-широко използваният камък за човечеството, а благородният му и елегантен темперамент е естествен и екологично чист, което е постигнало много прекрасни цветя в историята на архитектурата.Лувърът, който е бил украсен с пясъчник преди стотици години, Английският кралски дворец, Капитолията на САЩ, Харвардския университет, Нотр Дам и др., Все още имат чар днес и класиката винаги е там.


Защо да изберете нас?

имаме цялостна сервизна система за вила или хотел или някакъв голям проект.

1 .. изпращате ни черновата CAD дизайн, ние се опитваме да анализираме чертежа и да ви предложим цена. ако цената е наред, продължаваме напред. 2 .. можем да изпратим нашия техник на вашия уебсайт, за да измери размера, след това правим една производствена рисунка. 3 ... идвате в нашия шоурум за да изберете цвета, какъвто искате 4 .. ние правим производството (разфасовка, избор на цвят на оформлението, поставяне на номер, опаковка, пратка) 5 ... изпращаме нашия техник на работни места, за да си сътрудничим вие за вноска.


Още проект:ЧЗВ:

Въпрос: Защо да изберете Realho Stone?

A: 1) Собствени кариери и напълно оборудвани машини за обработка.

2) Опитни и квалифицирани работници и ефективен мениджърски екип за проекти.

3) Строг контрол на качеството.

4) Най-доброто след обслужване.

В. Къде се намира вашата фабрика? Как мога да ви посетя?

О: Нашата фабрика се намира в Шуйту, само на 50 минути от пристанището Ксиамен, доста удобно за превоз на контейнери.

Ако искате да ни посетите, може да летите до международното летище Ксиамен, а ние ще ви вземем директно в нашата фабрика. Вие 0010010 # 39; приветствате се по всяко време!

About Us of Realho Stone

Why Choose Realho Stone

Comapany info of Realho Stone

сертифициране

Certification


Опаковане

packing

Производствено видеоМоля, свържете се с нас за повече подробности


Contact Us of Realho Stone

12346.jpg

Ксиамен Реалхо Стоун Ко ООД

Г-жа Хелън Хе

Тел: 86-592-5221077 Факс: 86-592-8327777

Електронна поща:sales014@realho.com

Cell / Whatsapp: 86-13799272135

Добавете единица 8 F, Yongtongchang Blad, №. 388 Jiahe Road, Xiamen China

Добре дошли при закупуването на висококачествен и чист дизайн от естествен жълт пясъчник от Realho Stone, който е добре известен като един от водещите производители и доставчици в Китай. При стриктна система за контрол и управление на качеството, собственият ни професионален завод за камъни ще ви предложи най-качествения дизайн на проект от жълт пясъчник на ниска цена.
Hot Tags: жълт пясъчник дизайн проект Китай, доставчици, производители, цена, евтино
Един чифт:Специален камък дизайн на фона мраморни плочки Следваща:Проектиран цвят на мрамора за баня

Запитване

You Might Also Like