Кухненски плотове за кухненски плотове Black Galaxy

- Jul 07, 2020-


Гранитът има финозърнеста, среднозърнеста, едрозърнеста гранулирана структура или порфиритна структура. Неговите частици са еднородни и плътни, с малки пролуки (порьозността обикновено е 0,3% до 0,7%), а степента на абсорбция на вода не е висока (степента на абсорбция на вода обикновено е 0,15% ~ 0,46%), има добра устойчивост на замръзване. Твърдостта на гранита е висока, твърдостта му по Mohs е около 6, плътността му е между 2.63g / cm3 и 2.75g / cm3, якостта му на натиск е 100-300MPa, сред които финозърнестият гранит може да достигне до 300MPa или повече, а якостта му на огъване е обща. В 10 ~ 30Mpa.black galaxy granite е такъв продукт, той може да даде на вашата сграда перфектна атмосфера и да направи вашия проект на по-високо ниво.Ако търсите строителни материали, той е напълно подходящ за вашите нужди и е първият и единствен продукт по избор, особено в плотовете на вашата кухня и шкаф, той ще даде на вашия дизайнер неограничено творческо вдъхновение и може да му позволи да се превърне в реалност.

По отношение на издръжливостта, Black Sands има и несравними предимства на издръжливост. Първо, черният пясък е гранит, и второ, структурата на пясъчника на черния пясък е по-специфична и особено устойчива на износване и корозия, което ще отговори на вашите нужди през целия си живот.

По-изненадващото е, че. Независимо дали се прави от шисти, подови плочки или от кухни и плотове, ефектът е неочаквано добър и има свои уникални предимства в цената в сравнение с полупрозрачен нефрит и изкуствен камък.
Един чифт:Китай каменната индустрия ще се изправи пред ново предизвикателство от страна на ЕС Следваща:Не