Каменна фонова стена

- Feb 08, 2020-

Фоновата стена на телевизора е визуалният център на всекидневна, а също така отразява вкуса на декоративния дизайн. Днес бихме искали да препоръчаме някои каменни стени на фона, както следва.

Естественият камък придава интимна текстура и нежна вътрешна атмосфера, за да бъдете органично меки заедно. Ако обичате живота и обръщате внимание на качеството, смята се, че не можете да устоите на това изкушение ...

Камъкът е едновременно очарователен и загадъчен и бързо придоби популярност в дизайна. Всички обичаме да се разхождаме из града и да открием случайно, че веднага ще удари романтичните ни чувства. Подобно на тези малки къщички, подобни на замък, изглежда, че те могат да преминат през всяко време.

Изключителният микс от класически дизайнер от естествен камък, или луксозен, или прост, или вечен или сдържан. Той представлява здравата основа на семейството и просперитета и просперитета на едно семейство. Всичко това са любовта на китайците към Ши, самотна любов и голяма надежда за семейството.

Красотата на всяка стена от естествен камък не може да бъде описана с думи. Вкъщи е като естествен природен пейзаж. Фоновата стена от естествен камък е не само красива и атмосферна, но също така има функции на звукопоглъщане, звукоизолация, абсорбция на вълната и др. На фоновата стена могат да бъдат украсени много места. Чрез съвременните дизайнерски техники на дизайнера, те умело се комбинират с пространството, културата и живото изкуство, за да покажат луксозен интровертен хуманизъм и култура.


Един чифт:Как да почистите етаж от теразо у дома Следваща:Предимството и развитието на мраморна мозайка