Предимството и развитието на мраморна мозайка

- Jan 29, 2020-

Предимствата и развитието на мраморна мозайка

Камъкът, като висококачествен материал за декорация на сгради, повечето хора са много добри относно видовете и производителността на камъка, който може да се използва за декорация. В момента има четири вида мрамор, често използвани на пазара: мрамор, гранит, теразо и синтетичен камък. Сред тях мраморът е мрамор от най-висок клас; гранитът е по-твърд от мрамора; терацото се изковава от цимент и бетон; Натрошен камък от естествен камък се използва като суровина и се прави чрез пресоване и полиране със свързващо вещество и други материали. Камъкът има висока якост. Основните продукти са мраморна мозайка, гранитна мозайка, нефритова мозайка, мозайка от травертин, неправилна мозайка, мозайка с художествена талия и други продукти.

white marble mosaic tile

Мраморната мозайка е разнообразие от мозайки, разработени в средносрочен план. Той е цветен, но има добра киселинна и алкална устойчивост и силна водоустойчивост, така че има добра реакция на пазара.

fish scale marble mosaic tile


Мраморната мозайка е направена от естествен камък чрез специален процес, без самата химическа боя. Мраморната мозайка в центъра добре е запазила уникалните цветове, уникални за самия камък. Тази естествена мраморна мозайка поставя хората в пространство, изградено от прости цветове и отлична естествена текстура и естествено забравя блясъка на реалността. С шума и суматохата, в това пространство, което затъмнява времето, можете да усетите истината и простотата.

mosaic tile backsplash

Мраморните мозайки могат да се използват за някои пъзели поради малкия им размер и да предизвикат градиентен ефект. Мраморна мозайка се използва главно за декорация на стени и подове. Благодарение на малката единична площ на мозайката, разнообразието от цветове и безкрайната комбинация, тя може напълно да изрази вдъхновението на дизайнера и дизайнерското вдъхновение и напълно да покаже уникалния си артистичен чар и индивидуалност. Той се използва широко в хотели, хотели, барове, гари, плувни басейни, места за забавления, етажи за домашни стени и арт паркети.

stone mosaic backsplash


Един чифт:Каменна фонова стена Следваща:Какво е кристален камък от нано