Антични бежови плочки от травертин

Антични бежови плочки от травертин

Бежовият травертин е форма на варовик, с деликатен бежов фон и произволни жилки в по-светли вариации на бежов цвят, включително охри и нюанси, които са характерни за този изключително популярен и твърдо носещ камък. Травертинът е различен от варовик и / или по това, че се образува в горещи извори, а не като метаморфна скала. Думата „травертин“ идва от италианското „травертин“, което е разновидност на думата „Tiburtinus“ от Tibur “. Името му също произхожда от Тиволи, район близо до Рим. Бежовият травертин често се използва, за да придаде органичен вид на всяка архитектурна зона, без да се налага да се правят големи разходи по проект, работещ добре и съвпадащ елемент в комбинация, като пренася красотата на естествения камък във вътрешната или външната среда, включително кухни , бани, дневни, помощни помещения и тераси, балкони и тераси. Бежовият травертин се добива в Китай, откъдето се изнася за Европа, САЩ и останалия свят, предназначен за различни приложения като подови настилки, външни стени, работни плотове и облицовки. Този камък се предлага в плочи с дебелини 20 мм и 30 мм. Други покрития включват Honed, Bush Hammered, Sandblasted и Tumbled. Предлагат се плочки за подови настилки; матовото покритие ще осигури по-мек вид на този силно износен естествен камък. Използването на неутрален PH почистващ препарат, като Lithofin Power Clean, за редовна поддръжка ще защити повърхностите и ще гарантира, че няма химически повреди, както върху камъка, така и върху повърхността, нанесена върху камъка по време на процеса на монтаж.

Информация за продукта

Снимки на продукцията на Realho Stone

Антични бежови плочки от травертин


Beige travertine with brushed.jpg

За бежовия травертин


Бежовият травертин е форма на варовик, с деликатен бежов фон и произволни жилки в по-светли вариации на бежов цвят, включително охри и нюанси, които са характерни за този изключително популярен и твърдо носещ камък.


Травертинът е различен от варовик и / или по това, че се образува в горещи извори, а не като метаморфна скала. Думата „травертин“ идва от италианското „травертин“, което е разновидност на думата „Tiburtinus“ от Tibur “. Името му също произхожда от Тиволи, район близо до Рим.


Бежовият травертин често се използва, за да придаде органичен вид на всяка архитектурна зона, без да се налага да се правят големи разходи по проект, работещ добре и съвпадащ елемент в комбинация, като пренася красотата на естествения камък във вътрешната или външната среда, включително кухни , бани, дневни, помощни помещения и тераси, балкони и тераси.


Бежовият травертин се добива в Китай, откъдето се изнася за Европа, САЩ и останалия свят, предназначен за различни приложения като подови настилки, външни стени, работни плотове и облицовки. Този камък се предлага в плочи с дебелини 20 мм и 30 мм. Други покрития включват Honed, Bush Hammered, Sandblasted и Tumbled. Предлагат се плочки за подови настилки; матовото покритие ще осигури по-мек вид на този силно износен естествен камък.


Използването на неутрален PH почистващ препарат, като Lithofin Power Clean, за редовна поддръжка ще защити повърхностите и ще гарантира, че няма химически повреди, както върху камъка, така и върху повърхността, нанесена върху камъка по време на процеса на монтаж.

beige travertine flooring.jpg

biege travertine flooring with Versailles pattern.jpg

Versailles pattern flooring.jpg
Описание на продукцията на Realho Stone1. материал: Бежови плочки от травертин
2. цвят: бежов
3. завършек: старинни, полирани, отточени, антични, пясъкоструйни и др.
4. налични размери: плоча: 2400up x 1200up x 16mm, 2400up x 1200up x 20mm и т.н.
рязани по размер: 300 x 300 x 18/20 / 30mm, 300 x 600 x 18/20 / 30mm, 600 x 600 x 18/20 / 30mm и т.н.
стълбище: 1100-1500 х 300-330 х 20/30 мм, 1100-1500 х 140-160 х 20 мм и т.н.
5. опаковка: плоча: пластмаса отвътре + силен морски дървен сноп отвън
плочки: пяна отвътре + здрави морски дървени щайги с подсилени каишки отвън
6. време за изпълнение: 7-15 дни за първи един контейнер след получаване на депозита
7. MOQ можем да приемем на едро и дребно, без ограничение за количество. Но ако количеството е повече от контейнер, ще се радвате на отстъпка.
8. условия за плащане: 30% депозит от T / T, 70% баланс при вида на копието B / L
Western Union
неотменим 100% L / C при поглед
9. проби: налични са безплатни проби
10. използване: дом, хотел, жилище, площад и т.н.За нас на Realho Stone

Защо да изберете Realho Stone

Информация за компанията на Realho Stone

主营产品超链接1_011.jpg 主营产品超链接1_022.gif 主营产品超链接1_033.gif 主营产品超链接1_044.gif

大理石产品超链接_01.jpg 大理石产品超链接_02.jpg 大理石产品超链接_03.jpg 大理石产品超链接_04.jpg

花岗岩产品超链接_01.jpg 花岗岩产品超链接_02.jpg 花岗岩产品超链接_03.jpg 花岗岩产品超链接_04.jpg

Завод за фабрики и плочи

  

Свържете се с нас на Realho Stone

12346.jpg

Ксиамен Реалхо Стоун Ко ООД

Г-жа Пърл Лий

Тел: 86-592-8326666 Факс: 86-592-8327777

Имейл: sales@realho.com http://www.top-marble-granite.com   www.realho.com  

Cell / Whatsapp: 86-18850050013

Добавете: Блок 8F, Yongtongchang Blad, No.388 Jiahe Road, Xiamen China

  

Добре дошли да закупите висококачествени и чисти естествени антикварни бежови травертинови плочки от Realho Stone, който е добре известен като един от водещите производители и доставчици в Китай. При строга система за контрол и управление на качеството, нашата собствена професионална фабрика за камъни ще ви предложи най-доброто качество антикварни бежови травертинови плочки на евтина цена.

Hot Tags: антикварни бежови плочки от травертин Китай, доставчици, производители, цена, евтини
Един чифт:Италия Бежови римски травертинови плочки за подове и стени Следваща:Не

Запитване

You Might Also Like